søndag 19. august 2012

Hjemmelaget!

Jeg har aldri drevet med håndarbeide. Men nå, med all denne nye tiden jeg har til rådighet, fikk jeg plutselig lyst til å prøve noe. Jeg kan så lite at jeg f. eks. måtte spørre noen om hvordan jeg feller av når jeg har strikket, og fikk noen til å vise meg de viktigste heklemaskene. Noe har jeg funnet ut på nettet også.
En lokal forening skal ha et høstmarket og til og med jeg ble spurt om jeg kunne bidra med noe! Så jeg strikket/heklet disse klutene.


Jeg vet ikke noe om garn og ble overasket over at dette garnet faktisk kunne vaskes på 60 grader. Tenkte at det sikkert er flere uvitende som meg, og satte derfor vaskelapper på klutene.

Det neste var mobilvesker. Jeg må skynde meg å si at alle disse tingene selvfølgelig ikke er noe jeg har "funnet på"! Det ville jeg jo aldri klart. Men jeg plukker oppskrifter på nettet og i blader.


Dette er serviettringer, og siden jeg ikke var sikker på at alle ville forstå det, har jeg satt på en lapp som viser det.


Gryteklutene er strikket dobbelt og går faktisk an å bruke!


Noen eggvarmere ble det også.


Til slutt laget jeg en pute. Bildet i bakgrunnen er faktisk også mitt verk!
Har funnet ut at jeg liker å lage små ting. Du vil nok aldri se meg strikke genser eller hekle sengeteppe! Det har jeg ikke tålmodighet til....3 kommentarer:

Fjordheim sa...

Veldig greit med små ting.
Har egentlig lyst til å lage et sengeteppe, men tviler vel på at jeg blir ferdig noen gang.
Du har laget mange flotte ting. De klutene var bare herlige, friske og fine i fargene. Og så er de veldig gode å bruke. Fikk en i gave av min svigerinne for ei stund siden, har ikke prøvd den før nå, men liker den kjempegodt. Det blir nok penger i kassa til den foreningen du har laget disse tingene for.
Ønsker deg ei riktig god uke :)

amo sin blogg sa...

Imponerande alt det fine du har laga.
Jammen bra du fekk betre tid til slikt, du som er så kreativ :)

Fin ny veke til deg !
Klem

MarJE sa...

Jammen har du fått det til! Det var veldig flott.
Kjekt å kose seg med i ledige stunde:)
Ha ein flott pensjonist tilverelse.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...