torsdag 16. august 2012

Litt av hvert.....


Det er mye røsslyng nå. Og midt i tua her var det jammen noen nesten modne tyttebær! Det betyr vel at sommeren er på hell, men akkurat nå om dagen virker det ikke sånn! Jeg suger inn sol og varme for å prøve å lagre litt til kaldere tider.
Røsslyng er vakkert på bordet også, sammen med noen pene hvite blomster jeg ikke vet navnet på.Her er noen andre pene blomster som jeg selvfølgelig ikke vet hva heter. Ikke at det har så mye og si, men det hadde vært moro å vite NOE om blomster. Tror jeg må kjøpe meg en bok!Blomstene står her sammen med Bang & Olufsen radioen min som jeg er så glad i! Den er lett å ta med seg rundt, er oppladbar, har veldig god lyd og har et stilig utseende! Men nå har elektronikken brutt sammen. Skal prøve å få den raparert, men det blir kanskje for kostbart....
Vi har vært på fisktur igjen! Ca. en mil innover i skogen fra der vi bor. Så vakkert da solen var på vei ned og bare nådde tretoppene.


Min kjære John har optimistisk slengt ut snøret, men fisk ble det ikke......

2 kommentarer:

Fjordheim sa...

Ja nå må en bare nyte varmen og sola.
Herlige dager vi har fått nå.
Har kost meg ute i sola mens jeg plukket bær i dag
Koselig å plukke av det naturen gir.
Om det er blomster eller bær. Lyng hører jo høsten til, Selv om jeg ikke ønsker høsten velkommen enda så koser jeg meg med lyngen.
Ønsker deg ei herlig helg :)

amo sin blogg sa...

FOR nokre fantastisk flotte bilder du viser !
Og nydeleg røsslyng. Det er nok teikn på at sommaren er på hell ja, sjøl om den har vore litt ustabil.
Her har skodda vore tett i heile dag, men ganske lokalt så eg køyrde ein tur på eit par km for å få finne sol og kunne puste...;)
Takk for nydeleg kommentar hos meg ♥

Klem frå Anne-Mari

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...